Realizacja zamówienia: 3 dni dni

Wysokiej jakości suplement diety COLLAGEN MARINE AMINO PREMIUM zawierający w swoim składzie skoncentrowany hydrolizat białka rybiego Protein M+™, ekstrakt z aceroli oraz wyciąg z pokrzywy. Zawiera aminokwasy lewoskrętne.

 

Wspomaga w:

- regeneracji i prawidłowym funkcjonowaniu stawów. Zapewnia elastyczność ścięgien, wspomaga regenerację chrząstki i więzadeł tkanek zmniejszając tarcie ruchomych powierzchni. Zmniejsza ryzyko zachorowania na zapalenie stawów, łagądząc przy tym ból w stawach. 

-wzmocnieniu włosów

- wspomaganiu układu odpornościowego

-wzmacnianiu i oczyszczaniu organzmu z toksyn

-odkwaszaniu

-libido

-pomaganiu w pozbyciu się nadmiaru cholesterolu z krwi

-działaniu przeciwzapalnym przy zapaleniu stawów

-leczeniu anemii

-po chemioterapii w celu odżywienia, wzmocnienia stawów, skóry i włosów.

 

Wyciąg z pokrzywy wspomaga wydalanie z organizmu szkodliwych substancji, równocześnie przeciwdziała zatrzymywaniu płynów w organizmie, korzystnie wpływa na funkcjonowanie trzustki, wątroby i żołądka. Pokrzywa zawiera takie składniki jak bor, krzem i inne pierwiastki. Pokrzywa uznana jest za naturalny środek, który wspiera w niwelowaniu problemów związanych ze stawami oraz ścięgnami

 

Ekstrakt z aceroli to najbogatsze źródło naturalnej witaminy C. To silny przeciwutleniacz, który ma potencjalnie działanie przeciwnowotworowe. Owoc ten dzięki swojej bogatej zawartości kwasu askorbinowego (witamina C), skutecznie wspomaga odkwaszanie organizmu ludzkiego,  pomaga w prawidłowej produkcji : kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania naczyń krwionośnych, kości, zębów, chrząstek i skóry. Dodatkowo pozytywnie wpływa na funkcjonowanie układu nerwowego oraz odpornościowego.

 

Protein M+ ™ jest wyprodukowany przez firmę COPALIS SEA SOLUTIONS® w północnej FRANCJI z 50 letnim doświadczeniem w produkcji hydrolizatów białkowych z ryb.

COPALIS SEA SOLUTIONS® jest kluczowym graczem w dziedzinie procesów enzymatycznych do frakcjonowania i izolacji AKTYWNYCH PEPTYDÓW. Firma opracowała unikalny system, który ściśle pracuje na najwyższym poziomie badań naukowych.

 

Francuski Protein M+ ™ to wyciąg z chrząstkek rybich. Zawiera hydrolizowane białka (głównie KOLAGENU II) i polisacharydy (47-60% siarczanu chondroityny i glukozaminy)

1 gram hydrolizatu białka rybiego Protein M+ - zawiera 19 aminokwasów lewoskrętnych: Glycine 19.70, Proline 10.80, Alanine 7.40, Arganine 8.10, Tryptophane 0.30, Threonine 4.10, Isoleucine 2.70, Leucine 5.10, Valine 3.75, Hydroxyproline 7.95, Histidine 1.50, Phenylalanine 1.34, Tyrosine 1.47, Lysine 3.80,Glutamic acid 13.90, Aspartic acid 7.42, Methionine 2.10, Serine 4.70, Cystine 1.10.

 

Składniki: hydrolizat białka rybiego - Protein M+™, hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki wegetariańskiej), ekstrakt z owoców aceroli (Malpighia punicifolia L .) standaryzowany na 17% witaminy C, wyciąg z pokrzywy 4:1

Składnik aktywny

1 kapsułka

4 kapsułki

Protein M+ ™

Zawiera hydrolizowane białka (głównie KOLAGENU II) i polisacharydy (47-60% siarczanu chondroityny i glukozamina)

200 mg

800 mg

Ekstrakt z owoców aceroli standaryzowany na 17% witaminy C

200 mg

(17 mg witaminy C = 42% RWS)

800 mg

(51 mg witaminy C = 85%RWS)

Ekstrakt z pokrzywy 4:1

100 mg

400 mg

RWS – Referencyjna Wartość Spożycia 



 

Produkt NIE ZAWIERA: substancji wypełniających (np. skrobia modyfikowana, laktoza, celuloza mikrokrystaliczna), substancji powlekających (np. poliestry kwasu metakrylowego, poliwidon), substancji wiążących (np. żelatyna, guma arabska, zeina), substancji poślizgowych (np. stearynian magnezu), substancji rozsadzających (np. kwasy organiczne, węglany), adsorbentów (np. bentonit, glinka biała), barwników (np. biel tytanowa), słodzików (cukier, ksylitol, aspartam), aromatów, plastyfikatorów, wosków.

 

  Nr zgłoszenia wprowadzenia do obrotu w GIS w Polsce: GIS-ŻP-SD-4230-08185/KC/16