Realizacja zamówienia: 3 dni

Olej z pestek czarnej porzeczki posiada kolor ciemnozielony / brunatny oraz bardzo aromatyczny, świeży zapach owocu czarnej porzeczki. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu 

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do cery suchej , trądzikowej i dojrzałej Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu, Idealny do zastosowania jako składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. W przypadku dostania się oleju z pestek czarnej poprzeczki do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. 

Składniki/Ingredients: Ribes nigrum seed oil
Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek czarnej porzeczki może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.