Realizacja zamówienia: 3 dni

Olej z pestek winogron posiada bardzo charakterystyczny winno-octowy zapach oraz zielone zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu 
Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu. Idealny do zastosowania jako składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. 

W przypadku dostania się oleju z pestek winogron do oczu należy przemyć je dużą ilością wody

Składniki/Ingredients: Vitis vinifera seed oil
Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek winogron może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny. 

Polecamy