Realizacja zamówienia: 3

Olej sezamowy posiada naturalny sezamowy zapach oraz żółte zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu 

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery ( poza cerą naczynkową) Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu. Idealny do masażu ciała. W przypadku dostania się oleju sezamowego do oczu należy przemyć je dużą ilością wody 
Składniki/Ingredients: Sesamum indicum seed oil Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej sezamowy może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny. 

Polecamy