Realizacja zamówienia: 3

Olej jojoba posiada naturalny zapach oraz złotawo-żółte zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu 

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu, stóp, dłoni, ciała oraz do olejowania włosów. Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt. W przypadku dostania się oleju jojoba do oczu należy przemyć je dużą ilością wody 

Składniki/Ingredients: Simmondsia chinensis seed oil
Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej jojoba może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...